GET AJOUR

Fortællinger der rykker

Via strategisk storytelling ønsker vi at øge forståelsen og skabe værdifulde relationer mellem virksomheder og deres kunder, chefer og deres medarbejdere, kollegaer og deres faglige modsætninger.

Anja Klemp | Get Ajour

Det handler om mennesker. Det handler om passion, lysten til at blive forstået og behovet for at nå ‘ud over rampen’ og gøre en forskel i hinandens liv. Og så handler det om værdifulde fortællinger – for det er dem, der bringer os tættere på hinanden.

Get Ajour blev en realitet efter mere end 20 års erfaring med historiefortælling, opbygning af brands og rådgivning inden for kommunikation.

Virksomhedens stifter, Anja Klemp Vilgaard, havde i årevis levet af at fortælle historier. Hun havde erfaret fortællingernes styrke via sit redaktionelle liv som journalist og ansvarshavende redaktør, som rådgiver tæt på direktionen og som bestyrelsesformand i en NGO, der arbejdede for konfliktløsning i Mellemøsten. Hun havde set, hvordan fortællinger både kan være en indtægtsgivende forretning, en væsentlig faktor for trivsel, troværdighed og tillid til ledelsen – og ikke mindst en krudttønde af følelser og fordomme.

Og så havde hun set, at alt for få virksomheder var bevidste om den styrke, der lå i fortællingerne. De var ikke opmærksomme på den værdi, de rådede over – den ‘guldgrube’, de sad på, og de muligheder en strategisk fortælling har i hverdagen, både når det gælder kunder og medarbejdere.

En meningsfuld dialog

Det blev startskuddet til kommunikationsbureauet Get Ajour. En virksomhed, der har til hensigt at bringe mennesker tættere på hinanden. Via strategisk storytelling ønsker vi at øge forståelsen og skabe værdifulde relationer mellem virksomheder og deres kunder, chefer og deres medarbejdere, kollegaer og deres faglige modsætninger.

Vi tror på, at den rette fortælling koblet med et mere bevidst fokus på hvorfor vi gør, som vi gør, styrker forretningen. Vi tror på, at fortællinger aktiverer og engagerer os bedre end PowerPointens bullets og Excelarkets fakta – og at en kombination af det hele forbedrer vores trivsel, brand og daglige motivation. Vi tror i den grad på, at en veltilrettelagt fortælling kan være limen, der får det hele til at hænge bedre sammen.

Vi sikrer dit aftryk

Get Ajour leverer corporate storytelling til mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi arbejder inden for den nedenstående trekants fire områder af en virksomhed og tilbyder typisk workshops, strategi og kernefortællinger.

Har I brug for noget mere håndgribeligt, eventuelt i form af magasiner, profilfilm eller virksomhedsportrætter, hjælper vi jer gerne med alt fra traditionelle magasiner til digital formidling og tegnede striber – gerne med et storytellingindhold. Og så holder vi selvfølgelig af idéudvikling, kreative output og tilfredse kunder. 

Via strategisk storytelling ønsker vi at øge forståelsen og skabe værdifulde relationer mellem virksomheder og deres kunder, chefer og deres medarbejdere, kollegaer og deres faglige modsætninger.

Anja Klemp | Get Ajour

The ability to tell the right story at the right time is emerging as an essential leadership skill to cope with, and get business results in the turbulent world of the 21st. century.

Steve Denning | Former director of The World Bank

Vil du vide mere om :

Vil du vide mere om :